Aivan oma shownsa on miettiä, mitä herkkuja joulupöydän jäännöksistä saa laitettua.
Joka joulu kai jokainen ostaa liikaa ruokaa?
Tässä hyötykäyttöesimerkkinä herkullinen lohipiirakka.
LOHIPIIRAKKA
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
25 g margariinia
1 dl maitorahkaa
1 dl rasvatonta maitoa
Taikinan ainekset sekoitetaan.
Päälle lohta, sipulia, (paprikaa, sientä yms.) sekä maustettu
creme fraiche, johon on sekoitettu pari kananmunaa.
200 astetta, noin 30 min
LOHIPIIRAKKA
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
25 g margariinia
1 dl maitorahkaa
1 dl rasvatonta maitoa
Taikinan ainekset sekoitetaan.
Päälle lohta, sipulia, (paprikaa, sientä yms.) sekä maustettu
creme fraiche, johon on sekoitettu pari kananmunaa.
200 astetta, noin 30 min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti