Lampaankääpäpiirakka
Pohja:
150 g öljyä
1 muna
1 tl leivinjauhetta
3 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
Täyte:
3 dl lampaankääpäsilppua
Pohja:
150 g öljyä
1 muna
1 tl leivinjauhetta
3 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
Täyte:
3 dl lampaankääpäsilppua
1 pkt poronkäristystä (pakaste)
2 tlk ranskankermaa
2 sipulia
valkosipulia
paprikaa, pippuria, curryä
2 tlk ranskankermaa
2 sipulia
valkosipulia
paprikaa, pippuria, curryä
1 tl suolaa
1 muna
juustoa
1 muna
juustoa
Sekoita pohjan ainekset keskenään kiinteäksi ja painele vuoan pohjalle. Paista lampaankääpäsilppua, sipulia ja poronkäristystä pannulla. Sekoita täyte. Levitä paistettu silppu ja täyte vuokaan taikinapohjalle, ripottele juustoa pinnalle ja paista 200°C:ssa noin ½ tuntia. Maistuu kylmänäkin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti