keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Oletko hyvinsyöjä ja lähieläjä? Sustainable development and local food

"Minulle on paljastettava ruokani alkuperä.
Vien sesonkiherkuista parhaat päältä.
Kasvissuhteeni kukoistaa.
Laitoin roskikseni pysyvästi paastolle.
Kuskaan, kaapitan ja kokkaan turhia kuormittamatta."

Hyvinsyöjät



Minä suosin siis lähiruokaa mutta myös lähikoulua, lähikauppaa, lähityöpaikkaa jne., koska ne ovat ainoat kestävät vaihtoehdot. Pois siis mammuttiorganisaatioista, joiden toiminta on tehotonta ja hallintokulut hirveät, takaisin ihmisen luo ja ihmisen kokoisina. Pois itse tehdystä kiireestä, ruuhkasta ja tungoksesta kohti ihmisen kokoisia koululuokkia, päivähoitoryhmiä, sairaaloita ja työpaikkoja, joissa ihminen tunnetaan nimenä eikä menoeränä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti