perjantai 15. lokakuuta 2010

Kulkuneuvoja, Budapest

Vanhat Trabantit olivat vielä ihan käyttökunnossa, ja niitä oli paljon.Ja tällaisellakin olisi päässyt...Pääsääntöisesti kuljimme kaupungilla jalkaisin lyhyet matkat. Niin kuin aina, ahneus kaiken näkemiseen ja kokemiseen iski niin pahasti, että tuli käveltyä jalat rakoille.Budapestin rautatieasema on käsittämättömän kaunis.
Linnavuorelta laskeuduimme tällä.Jokiristeily oli vielä mahdollinen aurinkoisen sään vuoksi.

Katukylttien estetiikkaan miellyin.


Raitsikka on kaupunkimatkoilla varteenotettava vaihtoehto...


Sateisena päivänä ja päätepysäkillä voi näyttää jopa tältä.Ehdottomasti helpointa, halvinta ja nopeinta on suurkaupungeissa liikkua metrolla.


Kaupunkimatkoilla kannattaa ostaa kolmen (tai viiden tai seitsemän) päivän lippu julkisiin, niin säästyy leimaamisen ja lippujen ostamisen vaivalta.Kaikilla lentokentillä on aina sama tunnelma...... ja Malev hoitaa hommansa mallikkaasti.

1 kommentti:

  1. Budapest on ihana! Kävin siellä 2002..olin 16-vuotias ja ensimmäistä kertaa ulkomailla (Ruotsia ja Viroa kauempana) tuntemattomien ihmisten kanssa. Se oli jännä ja elämää mullistava reissu. Tahtoisin viedä joskus poikaystäväni Budapestiin ja mennä katsomaan kaikkia paikkoja, joissa tuli käytyä edellisellä reissulla.

    VastaaPoista