lauantai 1. toukokuuta 2010

Pientä pintaremonttia pukkaa. Our handyman

Vierailimme Miehen lomaviikolla Vanhimmaisen luona Espoossa, kun minulla oli Helsingissä seminaari. Ja kuinka ollakaan, remonttia pukkasi kaksi vuorokautta putkeen... Huomaa tyttövasara...

Käytiin mm. Ikeassa laatikko- ja hyllyostoksilla.

Maalattiin kolmion seinät, jotka olivatkin olleet siivottoman näköiset. Asunto on vuokrakämppä, ja entisen asukkaan jäljiltä Mies mm. puukolla veisti noin viisikymmentä muovitulppaa seinistä ja kittasi reiät.

Työ oli nopeaa sen vuoksi, että Vanhimmainen ja Kämppis olivat ostaneet kaikki tarvikkeet etukäteen ja suojanneet maalarinteipeillä listat. Maalauksen jälkeen tehtiin itsekin muutamia taulunripustusreikiä - mutta harkitusti.

Ensimmäistä kertaa kokeilimme myös sabluunamaalaustekniikkaa.

Tulos oli varsin onnistunut ja helppo toteuttaa.

Kaverina oli myös Kämppis, joka raukka luuli olevansa sairaslomalla jalkaleikkauksen jälkeen.

Lopputulos on kaunis ja harmoninen. Jotain jäi vielä tekemättäkin, mutta lupasivat iskeä vappuheilat, joilla ei ole peukalo keskellä kämmentä. 

Itse pidän siitä, että yhdessä tehdään ja porukalla touhutaan. Olen maalaistalosta kotoisin, ja siellä riitti aina tekemistä ja touhua. Lapsetkin oppivat tekeviksi siinä sivussa. Yhteiset projektit ovat minulle yhä mieluisampia kuin esimerkiksi yhteinen oleilu tai yhteiset juhlat, vaikka niitäkin joskus tarvitaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti