maanantai 16. elokuuta 2010

Viinimarjamehun pullotusta. Gooseberry juice

Joka vuosi pullotan noin neljä ämpärillistä mustaviinimarjoja mehuksi; se määrä tulee juotua vaivatta. Yritän välttää säilöntähysteriaa ja pullottaa vain sen, mikä tulee juotua. Yhteen mehumaijalliseen mahtuu noin kaksi ämpärillistä mustaviinimarjoja, joissa on hiukan mukana punaista. Sokerin kanssa on aina vähän sompailua; ei viitsisi laittaa liikaa sokeria mutta kuitenkin sen verran, että houkuttelee juomaan ja edistää säilyvyyttä... Tänä vuonna korvasin osan sokerista makeutusaineella.




1 kommentti:

  1. Åh vad gott! Lyckost!!! Svarta vinbär hör till mina favoritbär. Jag brukar mosa dem med pyttelite socker och frysa in dem.
    Må så gott!

    VastaaPoista