keskiviikko 4. elokuuta 2010

Mustikkapiirakka. Blueberry pie


PELLILLINEN MUSTIKKAPIIRAKKAA

300 g sulaa leivontamargariinia
2,5 dl sokeria
2 munaa
3dl grahamjauhoja
3 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
TÄYTE (voi tehdä kaksinkertaisenakin):
2 tlk kermaviiliä
1 muna
1 dl hedelmäsokeria TAI makeutusjauhetta
noin 0,5 l mustikoita

Sekoitetaan rasva ja sokeri, lisätään muna. Sekoitetaan jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisätään sitten taikinaan. Taikina levitetään lusikalla uunipellille. Sekoitetaan täytteen muut ainekset keskenään, lisätään täytteeseen mustikat. Täyte lisätään pellille taikinan päälle. Paistetaan noin 200 asteessa noin 30 minuuttia.

1 kommentti:

  1. Kiitos hyvästä ohjeesta. Taidan tulostaa muistiin tämän.
    Tulin vastaveirailulle ja katselemaan myös tutun näköisiä maisemia :)
    kaunista viikkoa arkeesi!
    Wilhelmiina kotiliesi blogista

    VastaaPoista