tiistai 13. huhtikuuta 2010

Nuorimmaisen kirje Amerikasta nauratti. A letter of my youngest daughter from USA"Tässä on suurin osa kollektiiviviestiä, jonka lähetin kavereille facebookissa..ajan säästämiseksi laitan saman siule:) :

Heippa!
Pahoittelen, ettei miusta oo vähään aikaan kuulunut mitään... Nyt on vaan ollut kiireistä aikaa reissujen takia... Kuvia tulee jossain vaiheessa, kunhan oon hoitanut RÄSTIIN jääneitä kouluhommia... tai jossain välissä.

Reilu viikko sitten olin Chicagossa... ensimmäinen ISO jenkkikaupunki siis koettu, ja kaupunki vaikutti kyllä
kivalta... Tutustuttiin yöelämään, shoppailtiin, käveltiin puistossa ja ympäriinsä, ja juotiin lasilliset pilvenpiirtäjän 96. kerroksessa.

Viime yönä palasin Kaliforniasta, joka omaksi yllätyksekseni teki hirmu hyvän vaikutuksen! Olin kuvitellut Kalifornian olevan = likainen LA ja pinnallisia blondeja, mutta paikka, jossa oltiin (Santa Ana, 1h LA:sta) oli KAUNIS, tuoksui kukkasilta (oikeesti!!) ja ihmiset ihania (tosin ne olikin osin sukujuuriltaan suomalaisia). Ehdittiin pikaisesti olla rannalla, pe-päivä vietettiin LA:ssa perusturisteina, ja la mentiin luonnonpuistoon ja sitten oli ne sukujuhlat (opiskelijakaverin, jolla on suomalaiset sukujuuret)...

Sukujuhlissa oli aivan mahtavaa: Tapasin vanhan herran, jonka kanssa puhuttiin suomea, tarjolla oli nisuaa (joka tunnetaan meillä paremmin nimellä pulla :)  ja kaikki tuntui olevan kiinnostuneita suomalaisesta "nähtävyydestä" Ja jos joku teistä haluaa lähteä Kaliforniaan, ollaan kuulemma kaikki tervetulleita ja
työharjoittelupaikkaakin lupailivat... No joo, amerikkalaiset lupaukset tosin tiedetään...

Nyt paluu arkeen... On vähän kasaantunut PAKOLLISIA koulutöitä, jotka pitää hoitaa alta pois... Motivaatiota hieman haittaa +30 astetta ja aurinko, mutta raahaan huomenna läppärin ulos... 3 viikkoa ois täällä siis jäljellä, ja tällä hetkellä se tuntuu riittävältä: on niin kova ikävä teitä ja perhettä, että oon kyllä jo valmis palaamaan kotiin toukokuussa... tai jos saisin valita, jäisin kyllä jenkkeihin (tosin jonnekin isompaan kaupunkiin, miksei luonnon keskelle Kaliforniaankin), koska elämä täällä on niiiiin helppoa ja ottaisin
teidät tänne!!

3 viikkoa täällä, sitten 2 viikkoa reissussa Ninan kanssa suuntana Washington - Philadelphia - New York- Boston, ja palaan siis suomeen 21.5. perjantaina... Su ajattelin sitten palata mami siun hoiviin viikoksi! :)
miten töissä?

Ehtisitkö skypettää ehkä to mahd. aikaisin? Tarviisin neuvoa koulutyöhön, jonka deadline on perjantaina!! Tai yritän bongata sinuu skypestä... mutta tarviisin apua n 5 -10 min. Tässä jo kysymys lähdeviittauksesta eli miten otsikoin/viittaan keskellä tekstiä seuraaviin lähteisiin..."
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti