maanantai 5. huhtikuuta 2010

Kriisistä selviytyy. The Map of My Life


Nyt tulee henkilökohtaisia paljastuksia:) Vähän yli kymmenen vuotta sitten elämäni oli vallan surkiaa, luotettavaksi luulemani ihminen petti, sairastuin vakavasti, jäin yksin murkkuikää lähestyvien lapsien kanssa jne. Tunsin todella, että elämäni oli täysin umpikujassa, vaihtoehdotonta taistelua.

Kun siivosin vaatekomeroa pari viikkoa sitten, löysin komeron ovesta "elämänkartan", jonka olin tehnyt tuolloin. Ideana on, että kokoaa tauluun tulevaisuuden haaveita, jolloin alitajunta alkaa suuntautua ongelmanratkaisua ja tavoitteita kohti, vaikka maailma näyttäisi kuinka toivottomalta tahansa. Taulu päivitetään muutaman vuoden päähän, ja sen voi tehdä piirtämällä, maalaamalla tai vaikka lehdestä repimällä, kuten minä tein.

Nyt kun tarkastelin taulua (vuonna 2002 en sitä tehnyt), huomasin, että kaikki haaveeni olivat toteutuneet! Muistan taulua tehdessäni ajatelleeni, että tuskinpa yksikään näistä toteutuu. Siis lapsellista mutta tehokasta :) ELÄMÄ KANTAA KUMMALLISELLA TAVALLA! Voimia kaikille, jotka ovat tällä hetkellä toivottomalta tuntuvassa tilanteessa!






:)
























:)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti