perjantai 29. tammikuuta 2010

Nuorimmaisen kuulumisia. As a Student in America

"Luennot ovat siis lähteneet käyntiin, ja ne ovat itse asiassa aika hauskoja; etenkin Human rights -nimisellä kurssilla on suht nuori miesproffa, jolla on uudenlaisia metodeja, mm. tehdään loppukeväästä portfolio, final exam on open book exam, netissä tehdään testejä jne."

"Kurssit vaihtelevat aika paljon tehtäviltään, mutta täällä on yleensä lukuvuoden aikana 2 - 3 koetta/kurssi, minkä lisäksi voi olla esseitä, lukuläksyjä, suullisia esityksiä jne., joten paljon vaihtelevampaa kuin Suomessa... Tähän mennessä ainut ongelma on ollut saada selville, miten vähän tarvitsee lukea, jotta pääsee läpi, ylimääräistä hommaa kun en missään nimessä halua täällä tehdä :)"

"Täällä on pitänyt hirmu kiirettä, enkä ole kyllä ehtinyt opiskella ihan "läksyaikataulujen" mukaan, mutta ei se mitään... first things first... Koko ajan on siis jonkinlaista ohjelmaa, esim. eilen olin ihan vähän shoppailee yhden amerikkalaisen tytön kaa, jonka juuret on Suomessa. Sillä on jopa suomalainen sukunimikin, aika hauskaa... Hinnat on halvempia, vaikken jättiostoskeskuksista oikein tykkää... Eilen oltiin myös kattomassa Sherlock Holmes -leffa, ja olin huoneessa vasta yhdeltä."

"Rec centerissä (yliopiston kuntokeskuksessa) olen käynyt melkein joka päivä nostelemassa "muitten poikien" kanssa painoja tai kokeilemassa eri tunteja, striptease aerobics ja zumba ovat minun uudet viikoittaiset vakkaritunnit, vaikka zumba on kyllä ihan yliarvostettua... Huomenna lähden spinnaamaan ja lihaskuntotunnille. ."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti